Koučing

Koučing! Šta je to?

Prvenstveno rad na sebi! Koučing je pružanje pomoći pojedincu ili grupi da razvije svoje potencijale i brže i lakše ostvari svoje ciljeve. Takođe pomaže pri razvoju komunikacionih veština i može da izazove transformacije na dubljim nivoima uma tako što se eliminiše neželjeni sadržaj u umu (misli, osećanja, stanja, osobine) i kreira željeni sadržaj (misli, osećanja, stanja, osobine, ali i usvajanje novih znanja i veština).

Kao rezultat dobija se:

  • veće korišćenje sopstvenog potencijala,
  • veći broj ostvarenih ciljeva,
  • bolja komunikacija sa okruženjem,…

Koučing podstiče i omogućava novi način razmišljanja i promišljanja i podržava primenu novostečenih saznanja kroz konkretne akcije. Svojim specifičnim pristupom koučing kao krajnji rezultat omogućava mnogo brže postizanje željenih ciljeva i rezultata, kao i brže i lakše ostvarenje trajnih pozitivnih promena u ponašanju. U današnjem zahtevnom okruženju, bilo profesionalnom bilo privatnom, očekivanja su velika, a koučing nas podržava da ih brže i lakše ispunimo.

Koučing nam omogućava da razumemo sebe. Kouč nas raznim tehnikama na sesijama čini motivisanim da istrajemo, pronađemo skrivene resurse u sebi, on nas pitanjima dovodi do predrasuda koje nas ograničavaju da ostvarimo ono što nam je nekad na dohvat ruke. Kouč je neko ko vas vodi ka rešenju, umesto da ostanete vezani za problem.

Ukoliko želite da napredujete u bilo kojoj životnoj oblasti:

  1. Zdrav život (doći do željene kilaže, hraniti se zdravije, uvesti treninge…)
  2. Sportski uspesi (prevazilaženje treme i blokada, bolje napredovanje kroz treninge uz stavljanje akcenta na implicitno učenje…)
  3. Materijalna dobra
  4. Karijera (unapređenje, razvoj, promena,…)
  5. Emocionalni odnosi (sa partnerom/kom, roditeljima, decom,…)
  6. Društveni i socijalni život
  7. Lični razvoj

onda se odlučite za individualne sesije!

https://www.ljubicajovanovic.com/sesije/

Sesije se mogu obavljati uživo ili preko skype-a!

+381 63 8654 597

ljubica@ljubicajovanovic.com