Tajne šampiona – za tenisere

Radionica za tenisere

 „Tajne šampiona“

 

Plan radionice:

 

Prvi korak šampiona – Definisanje kratkoročnih, srednjeročnih i dugoročnih ciljeva, određivanje koraka i strategije za njihovo ostvarenje. Trajanje: 90 minuta

Veoma je važno da se tačno zna šta se želi postići, jer ukoliko nemate tačno utvrđen cilj, onda nemate dovoljno jasnu motivaciju i predstavu šta je to što želite da ostvarite i zašto podnosite određenu „žrtvu“. Naravno, da bi se došlo do dugoročnog cilja, onda se mora odrediti i srednjeročni i kratkoročni i to u svim aspektima igre. Tenis, kao i svaki drugi sport, sastoji se iz: tehnike, taktike, fizičke i mentalne pripreme, te ovde postavljamo ciljeve iz svih oblasti. Tek kada se dobije potpuna slika šta treba promeniti, unaprediti, popraviti i izbaciti, tek tada možete ostvariti svoje ciljeve. Ukoliko nastavite da radite iste stvari na isti način, rezultat će uvek biti isti. Na ovom delu radionice definisaćete to što želite postići vezano za samu igru u tenisu, kao i željene rezultate, ali i kako ćete do cilja stići i koje konkretne korake treba preduzeti.

Na putu šampiona potrebno je otkloniti prepreke i razbiti blokade

Drugi korak šampiona – Tehnike uz vizualizaciju otklanjanja negativnog naboja, mentalnih prepreka, kočnica i blokada. Trajanje: 90 minuta

Svaki teniser se na neki svoj način suočava sa raznim mentalnim barijerama, preprekama i blokadama. Neko uspe da izađe na kraj sa tim,  ali neko ne. Ovde učimo i primenjujemo tehnike otklanjanja mentalnog naboja pre, u toku i nakon meča. Otkrivam i učim vas tajne jačanja samopouzdanja koje je vrlo jednostavno primeniti u meču i to odmah i to su upravo tajne koje svi vrhunski šampioni primenjuju u toku svoje igre.

 

Treći korak: Predstavljanje glavnih tajni šampiona. Trajanje 120 minuta

U ovom bloku radionice upoznajete se sa svih 13 tajni teniskih šampiona, neke od tajni će vam odmah koristiti pri svakom meču. Ove tajne je moguće uvesti u igru tek nakon otklanjanje blokada i prepreka, što ćemo prethodnog bloka uraditi. Sve ove tajne poznaju najbolji teniseri današnjice i svakako ovo je jedna novina na našim prostorima. Pored tehničkih, taktičkih i fizičkih izazova biće vam predstavljeno ono što čini tenisera uspešnim i pomoći će vam da zakoračite velikim korakom napred i budete nikad bliži uspehu koji ste zamislili.

– Kako povećati koncentraciju pre i u toku  meča;

– Kako povećati potencijal igre i odigrati meč kao i trening;

– Koje su to stvari na koje se treba fokusirati;

– U kom pravcu treba da su vam usmerene misli i kako ih kontrolisati;

– Šta vam to crpi energiju,  a šta vam je vraća….

 

Četvrti korak: Afirmacije, vuzalizacija i motivacija je sastavni deo svakog šampiona. Trajanje: 90 minuta

Određujemo koje afirmacije će poboljšati vaš stav, unaprediti neke vaše osobine i učvrstiti karakter pobednika na terenu. Vizualizacija sebe kao šampiona treba biti sastavni deo života svakog budućeg šampiona, te ovde aktiviramo okidač koji ćete moći koristiti i nakon radionice. Motivacija treba biti sastavni deo svakog tenisera. Otkrićete tehnike koje će vašu motivaciju uvek držati aktivnu!

 

Cena radionice: Za Srbiju 18 000 rsd;
                              Za zemlje članice bivše SFRJ 180 evra
                              Za inostranstvo 350 evra
Održavanje blokova ( prethodno opisanih koraka) je u dogovorenom terminu,individualno, jednom nedeljno.
Period trajanja radionice je mesec dana, odnosno 4 nedelje. 
Može se održati uživo ukoliko ste iz Beograda ili preko Skype-a ukoliko niste iz Beograda, kao i ukoliko niste ni  iz Srbije. 
Možete zakazati  na 
mob +381 63 8654 597 ( Viber, Whats APP, WeChat…)
mail: ljubica@ljubicajovanovic.com

 

Trener/predavač: Ljubica Jovanović, teniski mentalni i motivacioni trener, www.ljubicajovanovic.com/o-meni/