Biznis plan

Profesionalna izrada biznis plana koja podrazumeva višečasovni zajednički rad, kompletno uradjen biznis plan plus preporučen broj sesija uz pomoć kojih ćete eliminisati negativne uticaje koji dolaze spolja ili pak iznutra. 

Navešću samo nekoliko biznis planova koji su odobrili razne banke, pokrajinska i državna ministarstva, ali najvažnije je, da je uz pomoć biznis plana odrađen tačan proračun potrebnog početnog kapitala, neophodnih ulaganja, istraživanje tržišta i svega što je potrebno za uspešan start, ali i opstanak, napredak firme i uvećanje profita.

Iskustveno odrađen vrlo uspešno biznis plan za sladoled salon, kineski restoran, obućarsku radnju, stomatološku ordinaciju, prodavnicu sportske opreme (predstavništvo strane firme je na osnovu biznis plana ušlo na naše tržište) itd. Iskustvo u izradi 8 godina.

Cena paketa po dogovoru!

Preporučuje se uz izradu biznis plana, odraditi do 10 sesija kako bi uspešno otpočela firma sa radom uz čišćenje svih negativnih mentalnih sadržaja i ubacivanje novih. Kroz sesije pripremaćete se za željeni uspeh uz relaksacione vežbe eliminisanja neželjenog sadržaja i vizualizaciju ostvarenog cilja. Da biste dopustili sebi da nižete uspehe i da u vaš život unosite životne i poslovne rezultate, morate se prvo rešiti negativnih sadržaja. Takodje je i motivacija sastavni deo našeg rada!

Za više informacija pošaljite upit na

ljubica@ljubicajovanovic.com